GROF BOŽOVIĆ: Le Talek je odigrao bez greške!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROF BOŽOVIĆ: Le Talek je odigrao bez greške!

Po velikom nevremenu koje je pogodilo Beograd, Crvena zvezda je uspela da savlada Voždovac rezultatom 3:0 i osami se na čelu Super lige.

Prvi put od početka sezone, računajući i evropske mečeve, crveno-beli nisu primili gol. Doduše, posao im je bio olakšan zbog igrača manje.

- I dok smo imali isti broj igrača Voždovac nije napravio nijednu šansu. Mi smo imali inicijativu,  kada smo dobili igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << više bilo nam je lakše da igramo - rekao je Božović posle meča.

Foto: Marko Todorović

Na zanimljivu formaciju odlučio se crnogorski stručnjak pre utakmice. Stavio je Damijena Le Taleka na mesto štopera i mnogi smatraju da će Francuz činiti defanzivni bedem sa sunarodnikom Fibelom i protiv Sasuola.

Na pitanje novinara kako je zadovoljan odbranom na ovom meču, Božović je rekao:

- Nije loše, Le Talek je odigrao bez greške.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Le Talek oduševio na poziciji štopera

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016

Demijen Le Talek je uspeo da u paru sa Tomasom Fibelom sačuva svoju mrežu...Po prvi put ove sezone Damir Kahriman nije morao da vadi loptu iz mreže. Po prvi put je Damijen Le Talek igrao štopera...Nije slučajnost što su se ove dve stvari desile u jednom meču, zadnji vezni Crvene zvezde je uspeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.