GOTOVO: Micić u nedelju stiže u Zvezdu!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Micić u nedelju stiže u Zvezdu!

Micić je ove sezone odigrao samo četiri utakmice u Evroligi za Bajern, koji je bio u grupi sa Crvenom zvezdom

Dileme više nema, Vasilije Micić novi je igrač Crvene zvezde, a vest je potvrdio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović na Tviteru.

Ražnatović je na ovoj društvenoj mreži napisao i da će 21-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << plejmejker, koji je do sada nosio dres Bajerna, u nedelju doputovati u Beograd.

Micić je ove sezone odigrao samo četiri utakmice u Evroligi za Bajern, koji je bio u grupi sa Crvenom zvezdom.

Za razliku od minhenskog kluba, crveno-beli su izborili plasman u Top 16 fazu elitno evropskog takmičenja, pa će Micić imati priliku da nastavi da igra u ovom takmičenju.

Pre Bajerna, Micić je od 2010. do 2014. godine bio član ekipe Mega Vizura, odnosno sadašnjeg Mega Leksa. Igrao je i za seniorsku reprezentaciju Srbije na Evrobasketu 2013. godine u Sloveniji.

Inače, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović u petak je potvrdio da je američki plejmejker Markus Vilijams podneo zahtev za raskid ugovora.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GOTOVO - Zvezda još jača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2015

Prvi čovek Crvene zvezde Telekokm Nebojša Čović je proteklih dana potvrdio da će se crveno-beli dodatno pojačati pred početak Top 16 faze Evrolige, večeras je stigla i potvrda!..Ono što se najavljivalo, večeras je i potvrđeno - Vasilije Micić je novi košarkaš Crvene zvezde Telekom!..Tu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.