GOTOVO JE! Ovo je razlog zbog čega su propali pregovori Zvezde i Prijovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 19:43

GOTOVO JE! Ovo je razlog zbog čega su propali pregovori Zvezde i Prijovića

Klub iz Ljutice Bogdana digao ruke.

Bila je Crvena zvezda spremna da sačeka Prijovićev raskid faraonskog ugovora sa Al Itihadom, koji je trebalo da bude ozvaničen u prvoj nedelji jula. Dakle, bili su na rizik evropske premijere i da protiv Kairata ili Makabija ne računaju na usluge bivšeg reprezentativca Srbije.

Portugal na Francusku, Ronaldo na Mbapea. Gledaćemo spektakl večeras (21.00) - Francuzi su mirniji jer su obezbedili osminu finala, dok Portugalci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jure pobedu, mada bi im i bod verovatno završio posao za treće mesto. Kvota na Portugal je 3,20, na iks 3,10, a na Francuze 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Francuska.

Bio je pripremljen Prijoviću trogodišnji ugovor, vredan tačno 2.400.000 evra, što znači da je iskusni napadač donekle spustio finansijske zahteve (prvo tražio oko 2.900.000). Sve je delovalo tokom vikenda idilično za rukovodstvo i stručni štab Crvene zvezde.

Ali se preokret desio tokom ponedeljka. Tokom finiširanja pregovora. Kako se može čuti Prijović je imao i druge zahteve, ne samo finansijske prirode, kojima čelnici Crvene zvezde nisu želeli i nisu mogli da izađu u susret. Radilo se o uslovima koji ne bi mogli da budu predviđeni fudbalskim ugovorima. Novi zahtev Aleksandra Prijovića naterao je odgovorne ljude sa Marakane da se povuku iz pregovora, bez obzira što bi u očima navijača dolazak junaka kvalifikacija za Mundijal 2018. godine predstavljao bingo. I pomogao Dejanu Stankoviću da mirnije spava uoči početka evropskih kvalifikacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.