GORI NA KALIŠU: Zvezda našla novog trenera, prvo POJAČANJE Miroslav Raduljica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

GORI NA KALIŠU: Zvezda našla novog trenera, prvo POJAČANJE Miroslav Raduljica!

Velike promene u Crvenoj zvezdi.

Taman su opale letnje temperature, malo se lakše diše, a na Malom Kalemgdau gori. Spremaju se velike promene u Crvenoj zvezdi.

Crveno-beli su na pragu dovođenja Nemanje Nedovića iz Panatinaikosa, ali kako stvari stoje tu se neće stati sa novostima iz tabora srpskog šampiona.

Naime, kako prenosi Telesport, šampion ABA lige je rešio pitanje trenera i centra. Za šefa struke klub je odlučio da postavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vladimira Jovanovića, bivšeg trenera FMP-a i Cibone, kao i pomoćnika slektora Igora Kokoškova.

🇷🇸🤝Red Star are very close to reach an agreement with coach Vladimir Jovanovic and they are close to sign a contract with the former Serbian national team player, Miroslav Raduljica, according to @TelesportRS. #euroleague #abaliga #abaleague @kkcrvenazvezda

— Christos Harpidis (@chrisalucard) July 7, 2022

Takođe, isti portal prenosi da će na Mali Kalegdan stiže bivši centar FMP-a i Partizana, kao i reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica.

Raduljica je krajem prošle godine napustio ekipu Gojan Orionsa i od tada je bio u potrazi za novim klubom. Izbor je na kraju pao na Mali Kalemegdan.

Srpski centar se vraća u evropsku košarku posle pet godina.Poslednje četiri godine je bio na Dalekom istoku, nastupajući još i u Kini za Đangsu Dragonse i Žeđang Lajonse. Tokom karijere Raduljica je nosio dres FMP-a, Efesa, Partizana, Azovmaša, igrao je u NBA za Milvoki i Minesotu, a nakon što se vratio u Evropu za Panatinaikos i Armani.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.