GORELO JE NEBO: Delije se skupile oko TENKA i napravile MOĆNU najavu za Čukarički! Brutalna PORUKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORELO JE NEBO: Delije se skupile oko TENKA i napravile MOĆNU najavu za Čukarički! Brutalna PORUKA (VIDEO)

Crveno-beli dočekuju Brđane u odloženom meču Superlige.

Posle poraza u Pireju od Olimpijakosa, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Čukarički u odloženom meču šestog kola Superlige Srbije.

Pred duel sa Brđanima, najvatrenije pristalice crveno-belih ponovo su se, posle dužeg vremena, okupile oko legendarnog tenka, koji se nalazi ispred stadiona "Rajko Mitić".

Uz stihove iz legendarne Bajagine pesme "verujem, ne verujem", Delije su na ogromnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transparentu napisale:

- Gluvo je doba svi su zaspali. Osećam strašan nedostatak buke - apelujući na sve zvezdaše da dođu u što većem broju na Marakanu protiv Čukaričkog.

Usledila je potom spektakularna bakljada, a potom i povici "svi na stadion". Utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 15 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.