Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 23:17

GOLEMAC: Želimo u finale

Cedevita Olimpija izborila majstoricu protiv Crvene zvezde.

Košarkaši Cedevita Olimpije uspeli su da savladaju Crvenu zvezdu u Ljubljani u izuzetno uzbudljivom meču koji je rešen posle produžetaka sa 88:80 (76:76) i tako izjednače u seriji na 1:1 i izbore majstoricu u Beogradu.

Posle teško izvojevane pobede, trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac bio je veoma zadovoljan zbogt izborene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majstorice.

 - Veliko bravo za igrače i navijače. Loše smo otvorili utakmicu, nismo imali čvrstinu i agresivnost u odbrani, olako smo dozvoljavali rivalu da šutira sa distance. Vraćali smo se u meč malo po malo, tokom treće i četvrte deonice bili bolji, stekli prednost koju smo na volšeban način ispustilo. U produžetku smo pokazali mentalnu snagu i čvrstinu. Okrećemo se trećem meču, želimo u finale - rekao je Golemac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.