GLEDAĆE LŠ SA TRIBINA Gajić: Razazočaran sam, tražiću od Milojevića objašnjenje

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAĆE LŠ SA TRIBINA Gajić: Razazočaran sam, tražiću od Milojevića objašnjenje

Neprijatno iznenađenje sačekalo je u sredu fudbalera Crvene zvezde, Milana Gajića. Saznao je da neće dobiti priliku da igra u Ligi šampiona ove godine. Na poziciji desnog beka biće, dakle, samo Marko Gobeljić.
Kvota naše kladionice na duplu šansu 1X u meču Srbija – Portugalija je 1.60.
Gajićevo ime se nije našlo na spisku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od 24 imena koji su prijavljeni za elitno takmičenje. To znači da doskorašnji mladi reprezentativac Srbije neće dobiti priliku sa igra protiv Kutinja, Tomasa Milera, Delea Alija, Kristijana Eriksena i ostalih vrhunskih igrača koji će biti pretnja prvaku Srbije, iako je jedan od dva desna beka sa kojima Zvezda uopšte raspolaže.
Da stvar bude gora, tu odluku nije saznao direktno od trenera Vladana Milojevića. Zato u razgovoru za naš portal Gajić nije krio nezadovoljstvo.
Razočaran sam i neprijatno iznenađen odlukom trenera da me ne uvrsti na spisak. Iskreno, očekivao sam da ću da igram u Ligi šampiona. Sešću i razgovaraću sa trenerom, da vidim šta su razlozi mog precrtavanja. Niko mi nije ništa rekao. Nadam se da to znači da ću makar češće da budem na terenu u domaćem prvenstvu – iskren je Gajić u razgovoru za Maxbetsport.
Milojević je morao da precrta neke prvotimce sa spiska za Ligu šampiona zbog pravila UEFA. Na njemu među 25 igrača moraju da se nađu i četvorica koji su trenirali najmanje tri godine u klubu, u periodu od svoje 15. do 21. godine, a Beograđani baš i ne računaju na veliki broj igrača koji ispunjavaju taj kriterijum.
Precrtani su Gajić i Milan Jevtović, na spisak su upali golman Aleksandar Stanković i vezisti Veljko Simić i Veljko Nikolić. Ni to nije bilo dovoljno, pa je 25. mesto moralo da ostane upražnjeno.
Što se tiče pozicije desnog beka, nju će morati da igra Marko Gobeljić, dok će ga u slučaju nužde menjati verovatno Miloš Degenek. Ili to, ili će Zvezda igrati kao nedavno protiv Vojvodine, u sistemu sa tri štopera i bez klasičnih bekova. Kako god bilo, igraće bez Milana Gajića.

The post GLEDAĆE LŠ SA TRIBINA Gajić: Razazočaran sam, tražiću od Milojevića objašnjenje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Fudbaler Zvezde razočaran: "Razgovaraću sa trenerom..."

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019

Nije se našao na spisku igrača za Ligu šampiona...Crvena zvezda je prijavila igrače za Ligu šampiona, a na spisku nema Milana Gajića i Milana Jevtovića...Desni bek Milan Gajić je možda i više razočaran imajući u vidu da je prijavljen samo jedan fudbaler na poziciji desnog beka, a to je Marko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.