GLAZER DOBIO KONKURENCIJU: Novi golman stigao u Crvenu zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 15:40

GLAZER DOBIO KONKURENCIJU: Novi golman stigao u Crvenu zvezdu

Pojačaće konkurenciju među stativama.

Omri Glazer je partijama u jesenjoj polusezoni apsolutno opravdao poverenje velikog letnjeg pojačanja, iskusni Zoran Popović je prva alternativa izraelskom čuvaru mreže, a treći golman će biti zalog za budućnsot.

Mladi Ivan Guteša prekomandovan je iz Grafičara u prvi tim Crvene zvezde i biće treća opcija među stativama, piše Mozzart sport.

Guteša je letos već trenirao sa prvim timom crveno-belih, a sada je dobio stalnu prekomandu posle 41 utakmice pred golom Grafičara.

Rođen je 2002. godine i slovi za jednog od najtalentovanijih čuvara mreže u našoj zemlji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ivan Guteša novo pojačanje Crvene zvezde, ugovor do leta 2026. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2024

Mladi golman Ivan Guteša potpisao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2026. godine, objavili su "crveno-beli" na zvaničnom sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.