Fudbaleri Zvezde završili prvi deo priprema

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde završili prvi deo priprema

Fudbaleri Crvene zvezde završili su danas u Pafosu na Kipru prvi deo priprema i popodne se vraćaju u Beograd Fudbaleri Crvene zvezde završili su danas u Pafosu na Kipru prvi deo priprema i popodne se vraćaju u Beograd.Bazični deo priprema na Kipru trajao je 10 dana a uglavnom se radilo na sticanju kondicije za prolećni deo sezone. Crveno-beli su juče pobedili lokalnog drugoligaša Akritasa 8:1.Fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zvezde u Beogradu će provesti nepuna tri dana, pošto će zimske pripreme nastaviti od subote u Turskoj, navodi se na sajtu crveno-belih.Tokom dvonedeljnog boravka u Antaliji planirano je pet kontrolnih utakmica. Prvi meč na programu je za 28. januar protiv Vaker Nordhauzena, člana nemačke regionalne lige, a dva dana kasnije Zvezda će igrati protiv Austrije iz Beča.Crveno-beli će 2. februara igrati sa Ludogorecom, a tri dana kasnije zakazan je duel sa Rabotničkim. Poslednju proveru na pripremama za prolećni deo sezone Zvezda će imati 8. februara protiv Maribora.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podvlačenje crte - Kako je Milojević video pripreme na Kipru?

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019

Po završetku bazičkog dela priprema odrađenog na Kipru, trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević podvukao je crtu i sumirao utiske...Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda vraća se danas sa Kipra gde su stručni štag i igrači u prethodnih deset dana odradili bazične pripreme za prolećni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.