Fudbaleri Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije

Izvor: Beta, 20.Nov.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u Beogradu sa 1:0 pobedili Mačvu.Meč na stadionu "Rajko Mitić" nije bio preterano uzbudljiv, ali je tim Vladana Milojevića opravdao ulogu favorita i plasirao se u četvrtfinale.Strelac jedinog gola bio je Ričmond Boaći u 66. minutu.Prethodno, Boaći je u 58. minutu imao idelanu priliku da dovede crveno-bele do prednosti, ali nije realizovao jedanaesterac koji je minut ranije iznudio Veljko Nikolić koji je posle brzo izvedenog prekida od strane Kanjasa centrirao, ali je lopta pogodila jednog od igrača Mačve u ruku.Zvezda je i pre penala imala nekoliko dobrih prilika, ali je golman Dušan Puletić ostao nesavladan, dok je Mačva jedinu priliku za gol imala neposredno pre jedanaesterca, medjutim, Zoran Popović oddbranio je snažan šut Vujasina sa ivice šesnaesterca.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Niški Mašinac u petak dočekuje Zemun i završava 2019. godinu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2019, 13:56

Utakmicom sa osmoplasiranim Zemunom, koja će biti poslednja u 2019. godini, fudbalerke niškog Mašinca prekinuće dvadesetodnevnu pauzu u šampionatu. Meč se igra u petak, 22. novembra na stadionu na Delijskom visu, a trećeplasirani Mašinac ima ulogu favorita.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.