Fudbaleri Zvezde pobedili Rad

Izvor: Beta, 18.Okt.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde pobedili Rad

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Rad sa 3:1, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.Zvezda je povela u šestom minutu golom Milana Pavkova, koji je natrčao na loptu koju je prethodno odbranio golman gostiju Dušan Marković posle šuta Tomanea.Domaći su udvostručili prednost u 39. minutu golom Marka Marina iz diskutabilnog jedanaesterca. Sudija Djordje Maksimović dosudio je penal pošto je procenio da je golman gostiju zakačio Milana Rodića, iako ga je ovaj preskočio.U 65. minutu dosudjen je penal za Rad, pošto je golman Zvezde Zoran Popović srušio Darka Bjedova u šesnaestercu. Gol je postigao Milan Perendija.Konačan rezultat postavio je Marko Gobeljić u 76. minutu, posle dodavanja Marka Marina.Zvezda je ostvarila 10. pobedu u prvenstvu i prva je na tabeli sa 30 bodova, ali i utakmicom manje.Rad je pretrpeo deveti poraz i pretposlednji je na tabeli sa sedam bodova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rodić: Hteo sam da preskočim golmana, ali bio je penal

Izvor: Beta, 18.Okt.2019

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić ocenio je da je sudija opravdano dosudio jedanaesterac njegovoj ekipi u večerašnjoj utakmici protiv Rada, pošto ga je protivnički golman udario u koleno.Zvezda je večeras na svom terenu pobedila Rad sa 3:1, u 12. kolu Super lige Srbije. Crveno-beli su drugi gol...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.