Fudbaleri Zvezde pobedili Proleter

Izvor: Beta, 07.Apr.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde pobedili Proleter

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu novosadski Proleter sa 4:0, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.Zvezda je povela u 35. minutu golom Ričmonda Boaćija, a prednost je u 68. minutu udvostručio Marko Marin. Treći gol postigao je Mirko Ivanić u 76. minutu, a konačan rezultat postavio je Boaći u 82. minutu.Zvezda je regularni deo Super lige završila kao jedina neporažena sa 84 boda i kao prvoplasirana ide u plej-of. Takodje, u plej-ofu je i Proleter, koji je zauzeo osmo mesto sa 38 bodova. Posle 30 utakmica u Super ligi, bodovi će se podeliti, a igraju se plej-of, u kome će igrati prvih osam ekipa i plej-aut, u kome će igrati ekipe plasirane od devetog do 16. mesta na tabeli.Sa prvog mesta u plej-of će Zvezda, drugi je Radnički, a Partizan treći. Čukarički je četvrti, Mladost je peta, Napredak je šesti, sedma je Vojvodina, a Proleter osmi.U plej-autu će igrati Spartak, Radnik, Voždovac, Mačva, Bačka, Rad, Dinamo i Zemun.Utakmice 31. kola Super lige, odnosno prvog kola plej-ofa i plej-auta igraju se sledeće subote.U plej-ofu u prvom kolu igraju prvoplasirana ekipa protiv drugoplasirane, trećeplasirana protiv četvrtoplasirane, petoplasirana protiv šestoplasirane i sedmoplasirana protiv osmoplasirane.U prvom kolu plej-auta igraju deveta ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde pobedili Proleter

Izvor: Danas, 07.Apr.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu novosadski Proleter sa 4:0, u utakmici 30. kola Super lige Srbije. Članak Fudbaleri Zvezde pobedili Proleter se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.