Fudbaleri Zvezde izgubili od Napolija u Ligi šampiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Zvezde izgubili od Napolija u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras od Napolija na gostujućem terenu sa 3:1, u petom kolu Grupe C Lige šampiona.

Zvezda je ostala bez šanse za plasman u narednu fazu Lige šampiona, pošto ima četiri boda, pet manje od vodećeg Napolija, četiri od Pari Sen Žermena i dva od Liverpula.

Gol za Zvezdu pred oko 35.000 gledalaca na stadionu San Paolo u Napulju dao je El Fardu Ben >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u 57. minutu.

Strelci za Napoli bili su Marek Hamšik u 11. i Dris Mertens u 33. i 52. minutu.

Zvezda je ostavila mnogo bolji utisak nego na prethodnim gostovanjima u Ligi šampiona, ali je uprkos tome poražena od italijanskog kluba.

Napoli je bio bolji i rano došao do dva gola prednosti, posle grešaka Zvezdinih fudbalera.

Pobednik je rešen trećim golom Napolija, a Zvezda je uspela da smanji zaostatak preko Bena, posle odlične akcije sa Markom Marinom.

Crvena zvezda će narednu utakmicu igrati 11. decembra, kada će dočekati Pari Sen Žermen.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.