Fudbaleri Crvene zvezde završili testiranja, Milojević sutra vrši prozivku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 17:01

Fudbaleri Crvene zvezde završili testiranja, Milojević sutra vrši prozivku

Superliga se nastavlja 10. februara.

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević izvršiće sutra prozivku igrača na stadionu "Rajko Mitić" na početka priprema za prolećni deo sezone, saopštio je danas šampion Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde su danas u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku obavili medicinske preglede i testiranja za nastavak sezone.

 - Danas je druga grupa prvotimaca Crvene zvezde prošla medicinske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i motoričke preglede pred prolećni deo sezone. Naši fudbaleri su dolazili u Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije i redom prolazili sve testove. Odlični rezultati, koje su zabeležili su sjajna osnova za predstojeći pripremni period, te smo sigurni da će prvotimci našeg kluba biti maksimalno spremni za nastavak takmičenja u prvenstvu i Kupu Srbije - navode iz Crvene zvezde.

"Crveno-beli" su prvi deo sezone u Superligi Srbije završili na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova. Prolećni deo sezone počinje 10. februara, a Crvena zvezda će u 20. kolu na svom terenu dočekati Voždovac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.