Fudbaler Inđije ne može da prežali: Isprsili smo se Zvezdi, a onda je usledio čuveni 90. minut

Izvor: 011vodič.com, 16.Okt.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Inđije ne može da prežali: Isprsili smo se Zvezdi, a onda je usledio čuveni 90. minut

Fudbaleri Inđije su u očajnoj formi, vezali su šest poraza u Superligi Srbije. Taj niz su umalo prekinuli protiv lidera prvenstva, Crvene zvezde, ali su u 90. minutu primili gol iz slobodnog udarca koji je izveo Marko Marin.
Kvota u MaxBetu na trijumf Klub Briža protiv Muskrona je 1.45.
Defanzivac Inđije Ivan Rogač još ne može da se pomiri sa tim neuspehom.
– Vezali smo šest poraza, a sve je krenulo od Proletera gde nam je pobeda izmakla zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << početničkih grešaka. Posle smo gostovali Crvenoj zvezdi, isprsili se, a onda je usledio čuveni 90. minut i izmakao nam je bod… Posle toga ugostili smo Radnički, u prvih pet minuta primili smo gol iz jedanaesterca, a kada tako krene teško je vratiti se u meč – kazao je Rogač za Sportski žurnal.
Dve nedelje pauze zbog utakmica reprezentacija prijale su Inđiji.
– Malo smo se presabrali. Potrebno je da iskusnije ulazimo u utakmice, da ne srljamo… Imamo trenera sa odličnom filozofijom i sve će nam se vratiti. Bitno je da se psihološki izdignemo.
Rogač veruje da će od Spartaka krenuti bolji period za Inđiju.
– Zašto da ne. Poznajemo Spartak, igrali smo prijateljsku utakmicu, ima odličnog trenera, kvalitetne pojedince, godinama je u najvišem rangu… Utakmica će sigurno biti teška, ali ja verujem u nas, naš sistem, ideju… Potrebno je samo da dobro uđemo u meč i imaćemo čemu da se nadamo – zaključio je Ivan Rogač


The post Fudbaler Inđije ne može da prežali: Isprsili smo se Zvezdi, a onda je usledio čuveni 90. minut appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.