Fudbaler Crvene zvezde podržao proteste (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2021, 10:17

Fudbaler Crvene zvezde podržao proteste (FOTO)

Protesti koji su juče na blokirali Srbiju podržale su mnoge javne ličnosti. Među njima svakako je najznačajnija podrška koja je stigla od najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.
Osim Noleta, na stranu građana i zdravog razuma stao je i Mirko Ivanić. Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde na svom Instagram profilu podelio je fotografiju koja je obeležila jučerašnje proteste. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<

Ivanovićeva podrška protestima izazvala je i šaljive komentare na društvenim mrežama. Mnogi su se zapitali kako će se Mirkova objava odraziti na njegov status u klubu zbog dobro poznate bliskosti predsednika Crvene zvezde Zvezdana Terzića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Tako da su neki Mirku predvideli siguran transfer u januarskom prelaznom roku.
– Ivanić na transfer listi u januaru kvota 1,01 – stoji na stranici Dnevna doza prosečnog zvjezdaša.


Probuđen narod neće dati svoju zemlju prodanim dušama

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE MIRKO IVANIĆ: Fudbaler Zvezde objasnio spornu objavu na društvenim mrežama!

Izvor: Kurir, 05.Dec.2021

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić oglasio se povodom jučerašnje objave u vezi sa protestima održanim u Beogradu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.