Flik: Atmosfera u Beogradu je posebna

Izvor: RTS, 25.Nov.2019, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flik: Atmosfera u Beogradu je posebna

Trener Bajerna Hans Flik pozvao je svoje fudbalere na oprez za meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, posebno zbog bučne atmosfere u Beogradu.
Flik, koji je nedavno zamenio Nika Kovača na klupi velikana iz Minhena, smatra da će biti znatno drugačiji meč nego što je bio na Alijanc areni (3:0).

"Moramo da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << maksimalno koncentrisani. Znamo da je Zvezda ranije pobeđivala velike ekipe. Tražićemo trijumf kako bismo završili posao oko prvog mesta", rekao je Flik na konferenciji za novinare u Beogradu.
Flik se nada pravoj reakciji njegovog tima na buku sa tribina već od starta.
"Utakmice na svom terenu se uvek razlikuju u odnosu kada si u gostima. Atmosfera je ovde posebna, ukazao sam igračima na tu činjenicu i jedva čekam da osetim atmosferu koja jača protivnika. Zato je cilj da od prvog minuta pokažemo snagu".
Flik se prisetio čuvenog polufinala Kupa evropskih šampiona između Crvene zvezde i Bajerna 1991. godine.
"Tada sam otišao u Keln. Davno je bilo, ne mogu da se setim šta je tačno bilo. Nemačka javnost je to shvatila kao podvig Zvezde", zaključio je Flik.
Utakmica 5. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda - Bajern zakazana je za sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.