Flamengo: Pačeko je Zvezdin igrač VIDEO

Izvor: S media, 01.Jun.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flamengo: Pačeko je Zvezdin igrač VIDEO

Ofanzivni vezista Flamenga, koji se prethodnih šest meseci nalazio na pozajmici u Gremiju, Vinicijus Pačeko, definitivno stiže u Crvenu zvezdu.

Adžić u Belgiji traži pojačanja, gde je otišao Prosinečki?

Zvezda i Kufre se našli na 300.000

Robi poslovno u Zagrebu: Kufre dolazi, Kramarić...

Zvezda spremna za totalni remont

Da je dogovor sa srpskim vicešampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o transferu Pačeka postignut, potvrdila je i predsednica Flamenga, Patrisija Amorim.

- Mogu samo da kažem da smo se dogovorili sa Crvenom zvezdom o pozajmici Pačeka. Borha će mu biti pri ruci oko adaptacije, a ostalo je da se on dogovori sa klubom oko svojih uslova - rekla je prva dama Flamenga.

Sportski direktor crveno-belih, Ivan Adžić sutra putuje u Brazil kada bi trebalo da se i realizuje transfer, a na sajtu Wikipedije, veszista Gremija je već preseljen u Zvezdu.

Pačeko je prethodnog proleća odigrao 14 utakmica za Gremio i postigao tri gola, od čega dva u Kupu libertadores, i to oba na susretu protiv urugvajskog Liverpula iz Montevidea.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.