Fiorentina se protiv trećeligaša zagrejala za Zvezdu

Izvor: B92, 23.Jul.2023, 22:31

Fiorentina se protiv trećeligaša "zagrejala" za Zvezdu

Fudbaleri Fiorentine u sredu će gostovati Crvenoj zvezdi u prijateljskoj utakmici, koja će biti "generalna proba" izabranicima Baraka Bahara pred start sezone.

Za taj meč "ljubičasti" su se "zagrejali" duelom protiv člana Serije C Katancara koji su nadigrali rezultatom 3:0 (0:0).

Trećeligaš je izdržao da ne primi gol čitavo poluvreme, ali je onda u drugom tri lopte vadio iz svoje mreže. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prvo ju je zatresao Džonatan Ikone u 54. minutu, a sedam minuta kasnije isto je učinio i Rolando Mandragora.

Konačan rezultat postavio je Aleksandar Kokorin, povratnik u tabor "viole".

Za Fiorentinu će ovaj, kao i meč protiv Zvezde u Beogradu, biti samo jedan u nizu pripremnih, a do početka sezone sastaće se još sa Grosetom, Njukaslom, Nicom, Sestri Levanteom i OFI-jem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FIORENTINA SE RASPUCALA PRED ZVEZDU: Lako su slavili protiv trećeligaša, u sredu stižu u Beograd!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2023

Lak trijumf Fiorentine. Fudbaleri Fiorentine u sredu igraju prijateljsku utakmicu protiv Crvene zvezde koja će biti „generalna proba“ za njih pred početak nove sezone. Takođe, danas je kao deo priprema, italijanski tim odigrao je meč protiv člana Serije C, ekipe Katancara, koju su nadigrali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.