Finci probili led - u gostima

Izvor: Mondo, 26.Mar.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finci probili led - u gostima

Puki razigravao, Jensen i Soiri pogađali.

Posle poraza od Italije u gostima (0:2), Finska je upisala prva tri boda u kvalifikacijama za EURO 2020. I to na strani.

Jermenija - Finska 0:2 (0:1).

I jedni i drugi igrali su otvoreno, željni pobede, ali kvalitet je ponovo bio na strani Finaca, koji su u četvrtom duelu sa Jermenima upisali treću pobedu, a jednom je bilo nerešeno.

Raspoložene goste predvodio je odlični Temu Puki, nekadašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << želja Crvene zvezde, a današnji golgeter Noriča. Nije se upisao u strelce, ali je bio glavni pokretač akcija Finske, dok su egzekutori bili Fredrik Jensen u 14. i Piri Soiri u 78. minutu.

Finska će u junu pokušati da se preko Bosne i Hercegovine (kod kuće) i Lihtenštajna (u gostima) probije u gornji deo tabele, dok će Jermenija igrati protiv Lihtenštajna (kod kuće) i Grčke (u gostima).

Grupa J

Jermenija - Finska 0:2 (0:1)

/Jensen 14, Soiri 78/

BiH - Grčka

Italija - Lihtenštajn

TABELA: Grčka 3, Italija 3, BiH 3, Finska (+1) 3, Jermenija (+1) 0, Lihtenštajn 0.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.