Finale KRK: Crvena zvezda - Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale KRK: Crvena zvezda - Partizan

Večiti rivali očekivano su se plasirali u finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu, koje je na programu u nedelju od 21 čas u dvornai "Čair".

Crvena zvezda je u prvom meču bila bolja od FMP - 98:82, dok je Partizan slavio protiv Mega Bemaksa - 89:79.

Izabranici Dejana Milojevića dobro su namučili crno-bele, do samog kraja parirali, ali nisu imali snage da pobede. Partizan je sredinom druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << četvrtine serijom 10:0 stvorio dvocifrenu prednost 40:28 i tada se činilo da će crno-beli lako do trijumfa, ali je Mega već do poluvremena uspela je da se vrati u igru. Čančar, Rebić i Jaramaz brzo su odgovorili serijom 13:2.

U nastavku igralo se egal do sredine treće četvrtine kada se Partizan opet odlepljuje na solidnu prednost - 68:60. U tim trenucima, Banđa Si je vezao pet poena za menje od 30 sekndi, poentirao je i kapiten Novica Veličković i crno-beli su sa lepom prednošću ušli u poslednjih 10 minuta. Početkom poslednje deonice meča Aranitović je sa dve trojke rešio pitanje pobednika. U finišu je Novica Veličkovičć isključen zbog dve tehničke greške, ali i bez iskusnig krilnog centra "parni valjak" je lako zadržao prednost.

Kod pobednika, Vanja Marinković je ubacio 18 poena, od toga pt trojke, Đorđe Gagić je uz 14 poena imao i čak 15 skokova. Banđa Si je postigao 13, kapiten Velilković 12. Kod Mege najefikasniji su bili Vlatko Čančar sa 20 i Nikola Rebić sa 17 poena.

"Žućkovu levicu" brani Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRK - Poslastica u finalu, Partizan bolji od Mege!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2018

Košarkaši Partizana drugi su finalista Kupa Radivoja Koraća...Izabranici Nenada Čanka slavili su u dvorani "Čair", u polufinalnom duelu Kupa Radivoja Koraća, protiv ekipe Mega Bemaksa, bilo je 89-79 za "crno-bele"...U prvih pet minuta obe ekipe su imali velikih poteškoća u napadu, pa smo videli...

Nastavak na Sportske.net...

Šlag na torti! Samo, koje boje?

Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2018, 11:00

Kada se sve sabere i oduzme - očekivano. Crvena zvezda i Partizan su odradili uspešno posao na Kupu Radivoja Koraća, stigli su do finala, mnogima su tako ispunili želju, pa nama svima preostaje samo da se opustimo i uživamo u finalu između naša dva najbolja kluba. Novi večiti derbi zakazan je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.