Filipović posle saopštenja Zvezde: Ne postoji ništa drugo osim jednog cilja

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 17:14

Filipović posle saopštenja Zvezde: Ne postoji ništa drugo osim jednog cilja

Prvi čovek sudijske komisije FSS, Dejan Filipović oglasio se posle saopštenja predsednika Crvene zvezde.

Crveno-beli su se oglasili da neće igrati večiti derbi, jer je sudija Srđan Jovanović delegiran za glavnog sudiju 171. večitog derbija.

"Srđan Jovanović je do sada sudio tri večita derbija, dva u sezoni 2021/22, kada je u prolećnom delu šampionata odradio fenomenalan posao. Delio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravdu na vrhunskom nivou u momentima kada se reševalo pitanje borbe za trofej. Bez ikakve dileme on je naš najbolji arbitar. Želimo da svojim znanjem i iskustvom uveliča srpsku fudbalsku svetkovinu", počeo je Filipović za Meridian sport.

"Ne postoji nikakva pozadinska priča, ne postoji ništa drugo osim jednog jedinog cilja – da sve protekne u znaku fudbala, bez greške i problema. Jednoglasno smo na Sednici doneli odluku da baš Jovanović bude glavni sudija, a njegovi kvaliteti i karijera jasno pokazuju zašto je izbor pao na njega", završio je predsednik Sudijske komisije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.