Filip Manojlović - Bio je standardan u Zvezdi, briljirao protiv Španije na EP, a onda - nestao (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Manojlović - Bio je standardan u Zvezdi, briljirao protiv Španije na EP, a onda - nestao (foto)

Prošlo je već skoro četiri meseca od kada je odigrao neku zvaničnu utakmicu...

Mladi srpski golman Filip Manojlović odlučio je letos da krene stopama svog godinu dana starijeg kolege Predraga Rajkovića koji je posle jedne odlične sezone u Crvenoj zvezdi otišao u Makabi iz Tel Aviva, gde je i danas standardni prvotimac, a ujedno i stalni član našeg nacionalnog tima.

Ali, za razliku od Rajkovića, Manojlović se prihvatio mnogo većeg izazova, otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je iz Zvezde u jednu od najjačih liga na svetu, u špansku Primeru, gde je pre četiri meseca potpisao za Hetafe.

Međutim, još uvek ne dobija priliku da zaigra, a kako sada stvari stoje, nema nagoveštaja da bi nešto po tom pitanju moglo da se uskoro promeni.

Ne računajući pripreme sa Hetafeom, poslednji zvanični nastup imao je u dresu Crvene zvezde, u utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Irtiša iz Pavlodara, 20. jula ove godine.

Do tada je bio standardni prvotimac Crvene zvezde, kao i član mlade reprezentacije Srbije sa kojom je nastupao i na Evropskom U21 prvenstvu, gde je ostavio sjajan utisak u meču sa Špancima (0:1), kada je naš tim spasao i mnogo ubedljivijeg poraza.

Ali, transfer u Hetafe ga je bacio u drugi plan, već je pomalo zaboravljen, a sigurno da su mu u njegovim godinama utakmice najpotrebnije.

Nadamo se da će se bar od zime ovaj aktuelni Manojlovićev status promeniti... Na bolje, naravno.

Screenshot, rezultati.com

-

Filip Manojlović - Radije bi u reprezentaciju, nego da dobije poziv iz najjačih liga https://t.co/v0QS80jEN2

— Sportske.net (@sportske) January 20, 2017
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.