Filip Janković umesto Čikića, Zvezda od nedelje opet u Antaliji

Izvor: Blic, 01.Feb.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Janković umesto Čikića, Zvezda od nedelje opet u Antaliji

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković objavio je spisak igrača koji će otputovati u Antaliju na završni deo priprema za prolećnu polusezonu.

Kao i u prvom delu, otputovaće 25 igrača, koji će od nedelje ponovo boraviti u hotelu "Kalista" u Antaliji do 20. februara.

Novo ime na spisku je Filip Janković, koji će se priključiti prvotimcima umesto Stefana Čikića. Drugi deo priprema u potpunosti će odraditi Nikola Petković. Od putnika na prvi deo, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << računa se na suspendovanog Milana Jovanovića. Tim će sačekati do osmog februara na priključivanje Luisa Garida, koji će imati reprezentativne obaveze u Hondurasu.

Zvezda će odigrati devet utakmica u drugoj fazi priprema. Dolazak u Beograd planiran je za 21. februar, pa će tim imati skoro celu nedelju da se na Marakani pripremi za prolećnu premijeru sa Javorom 27. februara.

Pozvani igrači:

Golmani: Boban Bajković, Aleksandar Kirovski i Miloš Vesić.

Odbrambeni igrači: Aleksandar Pantić, Nikola Mikić, Uroš Spajić, Jovan Krneta, Nikola Petković, Filip Mladenović, Stevan Reljić i Nikola Karaklajić.

Igrači sredine terena: Luka Milivojević, Srđan Mijailović, Nenad Milijaš, Miloš Dimitrijević, Darko Lazović, Marko Vešović, Kadu Mendeš, Vukan Savićević, Filip Janković.

Napadači: Ognjen Mudrinski, Ognjen Ožegović, Stefan Mihajlović, Filip Kasalica i Luka Milunović.

Mečevi:

8. februar - Rid

9. februar - Lokomotiva Tbilisi

11. februar - Slovan Bratislava

12. februar - Šan Lihtenštajn

14. februar - Esbjerg

15. februar - Randers

17. februar - Petrolul

18. februar - Red Bul Salcburg amateri

20. februar - Šahtjor

Povezane vesti: Fudbaleri Zvezde dočekali taktičke treninge, slede i video-predavanja Petković: Tražio sam da se odmah priključim, brzo ću stići saigrače Janković: Svaka pobeda bez primljenog gola je dobrodošla, Spajić zaslužio traku Jovanović: Hoću da crknem od muke zbog onog što sam uradio sebi i timu Janković: Golovi mladog Mihajlovića su nagrada za trud, imamo dobru hemiju!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.