Fibel rasplamsao maštu Delija makazicama: U Mordoviji nisam dobijao ovakve lopte (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fibel rasplamsao maštu Delija makazicama: U Mordoviji nisam dobijao ovakve lopte (VIDEO)

Francuz na nezvaničnom debiju postigao prelep gol i već uživa u novoj sredini

Tomas Fibel je do sada najzvučlnije ime koje je Crvena zvezda angažovala u prelaznom roku i zato navijači imaju velika očekivanja od njega. Francuski defanzivac je došao kao stub odbrane koji će zakrpiti rupe u defanzivi kojih je bilo prethodnog proleća.

Fibel je danas protiv Hajduka iz Beške u prijatelsjkoj utakmici prvi put obukao Zvezdin dres i izveo je najlepši >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potez na meču.

“Veoma sam zadovoljan svojom prvom utakmicom. Trener mi je dosta pričao o tome kakva me atmosfera čeka, da Zvezda ima veliku armiju navijača i koliko je važno da pobeđujemo na svakoj utakmici. Sada sam se u to uverio. Drago mi je što sam bio deo utakmice u ovako lepom ambijentu. Posebno mi je dargo i to što sam postigao prvi gol u crveno-belom dresu”.

Zvezda krenula desetkom! Fibel se najavio makazicama, dao ga i Parker, Katai se lepo odmorio i oran je

Francuz je uhvatio primio loptu na grudi, a onda makazicama zatresao mrežu… Da je to uradio u nekom bitnijem meču, njegov gol bi se vrteo po internetu i društvenim mrežama kao hit.



“Ekipa je uvek na prvom mestu i najvažnije mi je da pobeđujemo, ali kada mi se ukaže ovakva prilika sa zadovoljstvom je iskoristim. Uvek dajem svoj maksimum. Što više utakmica budem imao iza sebe siguran sam da ću bolje igrati. Ove makazice su jedan od najatraktivnijih golova koje sam postigao u karijeri. Kad sam došao Damjan mi je pričao da ovde ima odličnih igrača koji mogu da mi kvalitetno asistiraju. U Mordoviji često nisam uopšte dobijao upotrebljive lopte pa nekada i nisam mogao da se iskažem”, zadovoljno je konstatovalo Zvezdino (za sada) najveće pojačanje.

Zvezdini navijači se nadaju da će francuski defanzivac nastaviti tradiciju uspešnih pojačanja iz Mordovije, pošto su Mičel Donald i Damjan Le Talek pre njega ostavili sjajan utisak.

“Lepo se osećam na terenu, a sa saigračima se odlično slažem i van treninga i utakmica. Velika mi je pomoć što se od ranije poznajem sa Donaldom i Le Talekom, mnogo mi znači što mogu da pričam na svom jeziku. Svi ovde delimo istu strast - fudbal i nemoguće je da se ne razumemo”, zaključio je Fibel.

(FOTO: Crvena zvezda)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.