Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 03:34

Ferencvaroš u završnim pregovorima sa Milojevićem!

Autor: Aleksandar Obrenović

ponedeljak 24.07.2023.

11:30

Izvor: Sportske.net


Nekadašnji trener Čukaričkog i Crvene zvezde, čovek koji je dva puta igrao Ligu šampiona sa srpskim timom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Vladan Milojević, blizu je novog angažmana, prenosi „Žurnal“. 
On bi u danima pred nama trebalo da preuzme slavni Ferencvaroš, posrnulog giganta koji je pregažen od strane Klaksvika sa Farskih ostrva. 
Stanislav Čerčesov je smenjen odmah posle neuspeha, a kako se prenosi, Milojević bi u narednih nekoliko dana trebalo da dogovori sve uslove. 
Poslednji tim koji je Milojević vodio jeste APOEL iz Nikozije, borio se za titulu do poslednjeg kola, ali nije uspeo.
Pored Zvezde, Čukaričkog i APOEL-a, Milojević je tokom svoje karijere vodio Javor, Omoniju, Panionios, Al-Ahli, AEK i Al-Etifak.
Navodno je sada bio meta i Sarajeva, u medijima se provlačilo njegovo ime, a pominjao se i kao selektor reprezentacije Makedonije. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.