Fenomen zvani Crvena Zvezda

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2012, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomen zvani Crvena Zvezda

Pristalice bivšeg evropskog i svetskog šampiona potvrdile su ljubav prema klubu i pokazale da kad Crvena zvezda igra jednostavno nema malih i velikih utakmica. Besplatan ulaz na Marakanu na meč protiv Smedereva pokazao se kao pun pogodak za Crvenu zvezdu.
Kao i u meču protiv Spartaka pre deset dana, na premijeri u prolećnom delu sezone, uprava kluba opet je bila prinuđena da otvori kapije južne tribine kako bi svi poklonici >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << crveno-belih boja mogli da uđu na stadion. Fantastična atmosfera, tačno 40.621 gledalac tokom svih 90 minuta nosili su do pobede mladi tim crveno-belih. Delije, ali i ostali navijači Crvene zvezde, bodrili su svoj klub kao da je u pitanju neka evropska utakmica, a ne prvenstvena. Zvezdina publika je tako još jednom potvrdila odanost klubu i dokazala da joj nema ravne, ne samo u Srbiji već i u regionu.
Navijalo se s fudbalerima još dobrih pola sata nakon završetka utakmice, jednostavno, nikome se nije žurilo kući. Fenomen Marakane sigurno će još jednom obići Evropu i svet. Navijači su napravili odličnu uvertiru pred derbi s Partizanom u Kupu Srbije, koji je na programu naredne srede na Marakani. Navijači najtrofejnijeg srpskog kluba su verovatno jedini na svetu koji uvek premaše i najoptimističnije prognoze. Kako Delije napisaše - Jedan klub vredi koliko vrede njegovi navijači!
izvor: Kurir
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.