Fenerbahče završava Gudurićev transfer - ugovor na 3+1 godinu! Zvezdi 1.000.000 evra?

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče završava Gudurićev transfer - ugovor na 3+1 godinu! Zvezdi 1.000.000 evra?

I biće to značajan priliv novca za crveno-bele

Pouzdani Eurohups javlja da će Marko Gudurić uskoro potpisati ugovor na 3+1 godinu sa Fenerbahčeom! Pregovori uskoro treba da budu gotovi, a Crvena zvezda bi trebalo da zaradi ozbiljnu svotu novca koji će joj pomoći u ovako teškom finansijskom momentu.

Izraelski novinar Dejvid Pik javlja da će zarada Zvezde od ovog transfera biti 1.000.000 evra.

Transfer još nije završen, ali pomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izvori kažu da će uskoro sve biti završeno i da će Marko obući dres istanbulskog šampiona Evrope.

Gotovo: Jović u Bajernu!

On je vezan dugoročnim ugovorom za Crvenu zvezdu, pa će prvak Evrope morati da zavuče ruku u džep kako bi doveo mladog levorukog košarkaša.

Ovo će biti novi odlazak iz Crvene zvezde ovog leta koja je praktično ostala bez svih najvažnijih igrača. Do sada su otišli Stefan Jović, Luka Mitrović, Marko Simonović, Čarls Dženkins, Dion Tompson i Nejt Volters. Ognjen Kuzmić će u Real. Od nosioca su samo ostali Milko Bjelica i Branko Lazić (za sada, imao ponudu Lokomotive.

Gudurić je završio prošlu sezonu sa 7,8 poena, dva skoka i dve asistencije po meču za 17 minuta u Evroligi. U ABA ligi je davao devet poena.

S obzirom da je Bogdan Bogdanović otišao u NBA ligu, Željko Obradović je morao da pronađe novi dragulj koji će da obrađuje.

A to će po svemu sudeći biti Marko Gudurić. Momak rođen 1995. godine. Vreme radi za njega.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.