Feldin stigao u Beograd: Zvezda ima sjajne navijače, daću sve od sebe (FOTO)

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feldin stigao u Beograd: Zvezda ima sjajne navijače, daću sve od sebe (FOTO)

Novi bek Crvene zvezde Džejms Feldin doputovao je u Beograd, a nakon što obavi neophodna testiranja u sredu staviće se na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

Amerikanca je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao direktor Kluba Davor Ristović, uručio mu prigodne poklone iz Zvezdinog šopa i razgovarao sa novim pojačanjem.

"Kako napreduju treninzi? Kako izgleda tim?", upitao je Ristovića Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i već je bilo jasno da sa nestrpljenjem očekuje da se pridruži saigračima.

Feldin: ’’Očekuje nas uzbudljiva sezona’’ https://t.co/kd8kyhvMs4 #kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/kFI5AkTLYd

"Let je prošao sjajno. Morao sam malo da pričekam stvari jer sam ih baš puno poneo", rekao je na početku razgovora vidno raspoloženi Feldin uz karakerističan osmeh, a potom nastavio:

"Veoma sam uzbuđen što sam došao u Crvenu zvezdu. Već imam iza sebe osam godina iskustva u evropskoj košarci i spreman sam za sledeći korak. Istraživao sam o Beogradu, a o navijačima već puno znam i biće sjajno igrati uz takvu podršku. Biću u potpunosti u službi tima i daću sve od sebe, zato sam ovde. Očekuje nas veoma uzbudljiva sezona."

.@KiNGJF4 is in Belgrade ?⚪️ #kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/m4aAMKFkp8

Feldin je potom pričao o navijačima Zvezde sa kojima je imao prilike da se susretne u dresu Panatinaikosa.

"Neverovatno je igrati košarku u atmosferi kakvu prave Zvezdini navijači. To su sigurno najbolji navijači u Evropi. Uzbuđen sam što ću svake nedelje igrati u takvoj atmosferi", zaključio je Amerikanac.

Feldin se potom uputio u hotel "Crown Plaza".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.