Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2021, 10:32

Falko bez bele zastave: Poštovanje Milanu, ali imamo i mi oružja

“Napadaćemo u pravim trenucima”, kaže ofanzivac Zvezde

Kao i pred prvi meč Zvezde i Milana, tako i pred revanš, italijanskim medijima su najzanimljiviji – Italijani.

Baš ih kopka kako su to fudbaleri sa Čizme, Dijego Falčineli i Filipo Falko, izabrali da karijere nastave baš u Crvenoj zvezdi, u Srbiji, a ne u nekim jačim zemljama.

Pred večerašnji revanš na San Siru (21.00) posle beogradskih 2:2, italijanski Skaj je pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Filipom Falkom i krenuo, ponovo, od iste teme: kako je završio u Crvenoj zvezdi.

Sve je krenulo početkom januara kada me je agent pozvao i rekao mi za ovakvu mogućnost. Odmah sam rekao “da”, jer sam želeo da steknem iskustvo igranja preko granice. I ovaj prvi mesec u Zvezdi je bio jako lep i pun događaja”, rekao je Falko.

Nije mala stvar za Italijana je što je trener Zvezde Dejan Stanković, čovek koji je gotovo celu igračku karijeru proveo u Seriji A.

Stanković je kao trener isti kao što je bio igrač. Vrlo je tvrdoglav i o svakom i svemu vodi računa. On je čovek jakog karaktera, a iz Italije je doneo sa sobom mnogo toga na taktičkom i tehničkom planu. Daje nam veliku mogućnost da napredujemo kao igrači”.

Dvojka na Zvezdu - 6.50

Kada je revanš sa rosonerima u pitanju, Falko nije poneo iz Beograda za domovinu belu zastavu.

Igraćemo isto kao u prvoj utakmici i u tom slučaju imamo šanse da ostvarimo veliki rezultat. Pobedom bismo prošli u naredno kolo, ali znamo da igramo protiv jednog od najjačih timova Italije i sveta. Biće teško, međutim, daćemo sve od sebe. Imamo veliko poštovanje prema Milanu, ali imamo i mi oružja koja ćemo izneti na teren i čekaćemo prave trenutke da napadnemo”.

Kratko je Falko u Beogradu, ali ima samo reči hvale za sve što je doživeo do sada.

Potrebno je vreme za potpunu adaptaciju, međutim, svi su me dočekali raširenih ruku, a grad je sjajan. Kako je igrati pred Zvezdinim navijačima sam tek delom osetio uoči prve utakmice sa Milanom. Biće fantastično kada stadion bude pun”, podvukao je Filipo Falko, koji bi mogao da bude Zvezdin adut pred večerašnji revanš na San Siru.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FILIPO FALKO GOVORIO O ŠANSAMA CRVENE ZVEZDE U REVANŠU: „Imamo i mi oružja koja ćemo izneti na teren!“

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2021

Fudbaler Crvene zvezde, Filipo Falko, govorio je pred meč protiv Milana na San Siru! Falko je “Skaju” govorio o tome kako je došao u Crvenu zvezdu. – Sve je krenulo početkom januara kada me je agent pozvao i rekao mi za ovakvu mogućnost. Odmah sam rekao “da”, jer sam želeo da steknem iskustvo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.