Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2021, 15:33

Falčineli: Zvezda ima sjajnu budućnost

"Veličinu ovog kluba pokazuje trenutak kada izađete na teren"...

Crvena zvezda je osvojila 32. šampionsku titulu, četvrtu u nizu, a važan faktor u tom poduhvatu bio je italijanski napadač Dijego Falćineli. Na 19 utakmica postigao je devet pogodaka. Ali iskusni golgeter kaže da posao još nije završen...

"Srećan sam zbog osvajanja prve titule u karijeri. Hvala saigračima i stručnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štabu što su me sjajno prihvatili. Ponosan sam na fenomenalnu godinu u Beogradu", kazao je Falčineli.

Govorio je italijanski centarfor o pobedničkom mentalitetu koji ide uz crveno-bele boje...

"Dosta sam napredovao u Crvenoj zvezdi, naročito na mentalnom nivou. Crveno-beli uvek idu na pobedu i imaju visoko postavljene ciljeve i to je ono što me je ojačalo na psihičkom planu. Ponekada pobedimo rivale visokim rezultatom, ali iako to izgleda lako, to nije jednostavno na terenu. Trener Stanković je usadio u nas pobednički mentalitet i uvek ističe da je važan snažan karakter. Smatram da naš šef stručnog štaba odlično radi svoj posao i zbog toga sam iskoristio svaku priliku da nešto naučim od njega".

Falčineli ima samo reči hvale kada je reč o Crvenoj zvezdi...

"Veličinu ovog kluba pokazuje trenutak kada izađete na teren. Jednostavno, osetite neverovatnu energiju i snagu koja vlada u crveno-beloj porodici. Znam koliko je Zvezda važna za ovaj grad, državu i naravno njene fantastične navijače. Ovde uvek postoje najviše ambicije i uveren sam da će Crvena zvezda imati sjajnu budućnost, jer klub želi konstantan napredak. Iza nas je težak period, prethodnih meseci često smo igrali u visokom ritmu. Nije lako igrati utakmice svaki treći dan. Ali smatram da smo fanstastično odigrali u domaćem prvenstvu, kao i da smo bili sjajni u Ligi Evrope. Polako se približava kraj šampionata i privodimo sezonu kraju. Međutim, naš cilj od starta je dupla kruna, tako da je važno da ostanemo fokusirani do kraja. Osvajanje Kupa Srbije bila bi najbolja nagrada za nas", zaključio je Falčineli.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.