FSS spremio kaznu za Zvezdu!

Izvor: NaDlanu.com, 25.Okt.2011, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS spremio kaznu za Zvezdu!

Fudbaleri Crvene zvezde su na svom stadionu pobedili Novi Pazar, a Branislav Delić, komesar za takmičenje Jelen Super lige najavio je oštre kazne povodom dešavanja stadionu.

Kako je najavio Delić, FK Crvena zvezda će biti na tapetu zbog upotrebe pirotehničkih sredstava u više navrata, kao i zbog transparenta koji je razvijen na severnoj tribini.POGLEDAJ VIDEO: Navijanje Delija protiv Novog PazaraPovodom novih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kazni, stav crveno-belih je izneo potparol Marko Nikolovski:- FK Crvena zvezda će svakako sačekati stav i odluku nadležnih organa. Malo nam je čudno da nadležni organi nisu prisustvovali utakmici o kojoj pričaju. Što se tiče FK Crvena zvezda, mi smo sa naše strane učinili sve što je bilo u našoj moći i što propisuje Zakon o suzbijanju nasilja na sportskim objektima. Za to smo dobili i pohvale od gostujuće ekipe Novog Pazara, koji su istakli da su bili odlično primljeni, kao i od zvaničnika MUP-a koji su imali sjajnu saradnju sa Crvenom zvezdom i koji su u mnogome zaslužni što je veliki broj navijača Novog Pazara dočekan u Beogradu kako treba i iz njega ispraćen.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.