FSS osudio napad na Marakanu

Izvor: S media, 05.Dec.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS osudio napad na "Marakanu"

Nakon jučerašnjeg napada huligana na stadion Crvene zvezde, u kojem je srećom napravljena samo materijalna šteta, oglasio je i Fudbalski savez Srbije.

- Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje jučerašnje nemile scene u kojima je grupa huligana nanela veću materijalnu štetu na objektima stadiona Crvene zvezde i posebno pokušaj fizičkog napada na rukovodioce ovog kluba. U poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vreme, a na osnovama UEFA principa "Nulte tolerancije", Fudbalski savez Srbije otvoreno ustaje u borbu protiv svih zla neprimerenih humanosti i suštini sporta.

Kamenovanje je moglo da bude sprečeno

Zvezda: Petoro dece u klubu u trenutku napada

Haos! Lukić branio "Marakanu" od "Grobara"! (VIDEO)

Ovaj put svedoci smo bili ispadu grupe huligana, koji su u vandalskom napadu želeli da oštete materijalna dobra i, što je posebno opasno, da fizički ugroze najodgovornije rukovodioce Crvene zvezde. Na sreću, adekvatnom reakcijom nadležnih policijskih organa huliganski akt je najpre zaustavljen, a zatim su i njegovi vinovnici privedeni. U ovom trenutku izražavamo duboko uverenje da će biti suočeni sa odgovarajućim kaznama, a da će naša osuda i zajednička borba svih fudbalskih struktura u saradnji sa državnim organima zauvek eliminisati ovakve scene iz domaćeg sporta
- stoji u saopštenju srpske kuće fudbala.

Podsećamo, napad huligana koji se deklarišu kao navijači Partizana, dogodio se juče u ranim prepodnevnim časovima, kada je grupa od oko 200 nasilnika kamenicama, palicama i ostalim "rekvizitima" napala obezbeđenje i pokušala da uđe u službene prostorije stadiona Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.