FSS kaznio Radnički i Radnik - Nišlije i Surduličani treba da plate po 3 miliona

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2024, 23:55

FSS kaznio Radnički i Radnik - Nišlije i Surduličani treba da plate po 3 miliona

Zbog saopštenja u kojima komentarišu suđenje na mečevima Superlige, Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Radnički iz Niša, Radnik iz Surdulice, Novi Pazar, Crvenu zvezdu i Partizan sa po 3 miliona dinara.
Saopštenje u kom su iz Radničkog napisali da, "ako smetaju kombinacijama, kažite, istupaju iz Superlige" poslato je medijima 18. februara, ubrzo nakon pobede nad Javorom, pet dana kasnije pokrenut je postupak, a odgovor je stigao skoro mesec dana kasnije.
Disciplinska i etička komisija...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS kaznio Novi Pazar sa tri miliona dinara, postupak protiv Matića u toku

Izvor: SandzakPress.net, 15.Mar.2024, 16:13

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je Fudbalski klub Novi Pazar sa tri miliona dinara, dok je postupak protiv trenera tog superligaša Igora Matića i dalje u toku, objavio je Sport klub. Kako se navodi, Pazarci su sankcionisani zbog izdavanja saopštenja u kojima...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.