FSS: Zvezda sa navijačima na gostovanja

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Zvezda sa navijačima na gostovanja

Crvena zvezda u Kuli odradila kaznu bez publike, Radničkom jedan meč pred praznim tribinama u Kragujevcu. Oba kluba kažnjena sa po 500.000 dinara.

Crvenoj zvezdi ukinuta je zabrana vođenja navijača na gostovanja, a zbog incidenata u Kragujevcu, u kojima su učestvovali navijači Zvezde i Radničkog, oba kluba kažnjena su sa po 500.000 dinara.

Kragujevčani će morati jednu utakmicu Superlige >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da igraju bez prisustva publike, dok je Zvezda kaznu jedne utakmice zabrane prisustva navijača u gostima odradila u prošlom kolu protiv Hajduka u Kuli.

To su odluke sa sednice Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsedavao Slobodan Pajović.

Radnički i Zvezda sastali su se u 5. kolu Superlige. Meč u Kragujevcu pratili su brojni incidenti - tuče ispred i na stadionu pre početka utakmice, kao i nekoliko međusobnih sukoba za vreme utakmice na tribinama gde su bile smeštene pristalice dva kluba.



(MONDO - foto: Beta/Aleksandar Dobrosavljević/AV)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.