FSS: Zvezda platila, Partizan nije

Izvor: B92, 12.Avg.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Zvezda platila, Partizan nije

Sedam klubova Jelen Super lige i Prve lige Srbije regulisalo je dugovanja po konačnim odlukama organa Fudbalskog saveza Srbije.

Obaveze su regulisali i Crvena zvezda, Jagodina, OFK Beograd, Borac, Metalac, Inđija i Radnički (Niš), te je protiv njih obustavljen pokrenuti disciplinski postupak.

Time ovi klubovi mogu da nastave sa procesom registracije novih igrača i skinuta im je mogućnost uvođenja suspenzije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počev od 29. avgusta 2011. godine.

Među klubovim koji nisu izmirili obaveze prema igračima, trenerima i drugim klubovima nalazi se i šampion Partizan.

"Obavešteni smo da su i preostali klubovi u procesu regulisanja obaveza, bilo putem izmirenja odnosno putem postizanja sporazuma. Oni su to učinili delimično, ali ne još uvek i u celosti. Međutim, od njih očekujemo da nam dostave dokaze kada izvrše sve obaveze na osnovu konačnih odluka. Koristim priliku da uputim apel predstavnicima medija da ne objavljuju neproverene informacije o dugovanjima klubova. Jedini organ koji poseduje tačne informacije je Disciplinska komisija FS Srbije i ona o tome obaveštava klubove”, rekao je predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović.

Na kraju, sledi podsećanje ostalim klubovima koji nisu regulisali obaveze da trenutno ne mogu da vrše registraciju novih igrača i da im preti suspenzija počev od 29. avgusta.

Disciplinska komisija FSS će po ovom pitanju biti u stalnom zasedanju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.