FSS: Ukinute suspenzije Jagodini i Radu

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Ukinute suspenzije Jagodini i Radu

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) poslednjeg dana prelaznog roka poništila zabranu registracije novih igrača Jagodini i Radu.

Nove fudbalere za nastavak sezone ne mogu da licenciraju još Crvena zvezda, Smederevo i Novi Pazar.

U četvrtak je u "Kući fudbala" održan sastanak, na kome je odlučeno da će svi dužnici imati još 14 dana da izmire svoje obaveze. Dan posle postalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jasno da među njima nisu fudbalski klubovi Jagodina i Rad.

"FK Jagodina je u potpunosti izmirila svoje finansijske obaveze, dok je FK Rad dostavio dokaz o uplati arbitražnih troškova u iznosu 16.000 švajcarskih franaka u vezi sa žalbom Sportskoj arbitraži u Lozani, u postupku protiv trenera Nebojše Vignjevića", saopštio je Fudbalski savez.

Disciplinska komisija apeluje da klubovi u što kraćem roku ili izmire svoje finansijke obaveze prema napred navedenim poveriocima ili da ukoliko postoji mogućnost sklope sporazume vezane za način izmirenja svojih obaveza.

FSS je takođe podsetio da će mera zabrane registracije transfera novih igrača biti ukinuta odmah po dostavljanju dokaza o izmirenju dugovanja, odnosno dostavljanja sporazuma sa poveriocima bivšim igračima, trenerima i klubovima.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Radu i Jagodini ukinuta zabrana

Izvor: B92, 08.Feb.2013

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je meru zabrane registracije novih igrača Jagodini i Radu...Jagodinci izmirili obaveze, dok je klub sa Banjice dostavio dokaz o uplati arbitražnih troškova u iznosu od 16.000 švajcarskih franaka vezanih za žalbu Sportskoj arbitraži u Lozani,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.