Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS SRBIJE: ‘Rajko Mitić’ zaključan do daljnjeg, bez Delija proslava titule?

Disciplinska komisija FS Srbije pokrenula je postupak poritv Crvene zvezde zbog loše organizacije 151. večitog derbija.

Crveno-bele čeka rigorozna kazna. A, dok se ona ne donese stadion “Rajko Mitić” će biti zaključan. Tako će Crvena zvezda skoro sigurno dočekati Čukarički bez pomoći Delija, a koliko će utakmica bez navijača odigrati kasnije biće poznato kada se prikupe svi dokazi i ispitaju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svi pojedinci odgovorni za lošu organizaciju meča. Od čelnika Crvene zvezde se očekuje da razjasni incident kada su navijači tog kluba napali upravu Partizana u loži.
SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda napravila prvi korak ka tituli
Po nekim najavama Crvena zvezda bi sezonu mogla da završi bez prisistva publike na svom stadionu, što bi pokvarilo šampionsko slavlje. Ipak, treba sačekati odluku Disciplinske komisije FS Srbije.
GUDURIĆ KAO KARI: 38 vezanih trojki na treningu! (VIDEO)
 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SUSPENDOVANA MARAKANA: Crvena zvezda slavi titulu bez Delija?

Izvor: Kurir, 22.Apr.2016, 11:01

...Utakmica između Zvezde i Partizana odigrana je proteklog vikenda, a brojni incidenti obeležili su večiti derbi Na istočnoj tribini stadiona Crvene zvezde tukli su se navijači dva kluba, a morala je da inteveniše i policija Na severnoj tribini došlo je do sukoba navijača Zvezde i Žandarmerije,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.