FOTOGALERIJA: Zvezda pokazala trofej, a i Partizanu kako da pobedi u derbiju

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGALERIJA: Zvezda pokazala trofej, a i Partizanu kako da pobedi u derbiju

U četvrtom ovosezonskom derbiju pobedu su odneli crveno-beli.
Vrela atmosfera u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, meč pun prekršaja, ali i košarke koja je primamila veliki broj navijača.
Pre početka utakmice je Crvena zvezda svojim navijačima i zvanično pokazala trofej ABA lige koji je osvojila u Zagrebu pošto je ovo prvi meč na domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << terenu nakon finalne serije regionalnog takmičenja.
Tokom celog ‘večitog derbija’ se vodio i onaj u prepucavanjima Delija i Grobara, pesmama, parolama, a i pirotehnikom. Zvezda je skoro tokom celog duela imala vođstvo, u dva navrata je Partizan stigao do izjednačenja ali nijednom do prednosti.
Na kraju su crveno-beli stigli do druge pobede u Superligi, a rezultat je bio 84:74. Najviše poena je u pobedničkom taboru imao Luka Mitrović, 17, a Čarls Dženkins je silno motivisan zabeležio 15 poena i devet asistencija. Isti broj poena kao kapiten Zvezde imao je i Uroš Luković koji je imao i verbalni duel sa Mitrovićem i umalo fizički, a poen manje postigao je Stefan Birčević.
The post FOTOGALERIJA: Zvezda pokazala trofej, a i Partizanu kako da pobedi u derbiju appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.