Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 15:30

FOTO UBOD: Rambo Petković na Čairu

Legendarni fudbaler iz Niša posetio Radnički

Voleli su ga u Beogradu, obožavali u Brazilu, ali verovatno nigde kao u Nišu. A ni Dejan “Rambo“ Petković nije zaboravio odakle je sve krenulo, pa je boravak u Srbiji iskoristio i da posetio Radnički u kojem je i započeo profesionalnu karijeru.

Petković je za klub sa Čaira debitovao sa svega 16 godina i 15 dana što je bio rekord jugoslovenskog prvenstva, da bi posle četiri uspešne sezone prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Crvenu zvezdu sa kojom je dva puta osvajao državni šampionat.

Put ga je kasnije vodio u madridski Real u kome se nije naigrao, ali je posle epizoda u Sevilji i Rasing Satanderu zablistao u Brazilu. U najfudbalskijoj zemlji sveta je, izuzimajući nesrećnu epizodu u Veneciju, potrajao čak 14 godina i u tom periodu igrao za velikane kakvi su Flamengo, Vasko da Gama, Fluminense, Atletiko Mineiro...

Niš nije zaboravio.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

RAMBO SE VRATIO NA MESTO USPEHA: Legendarni fudbaler posetio Radnički iz Niša!

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2021

Prisetio se svojih početaka. Fudbalska legenda i nekadašnji igrač Radničkog Dejan Rambo Petković danas je posetio klub u kome je počeo karijeru i stadion Čair. U razgovoru sa direktorom Fudbalskog kluba Radnički, Dejanom Propadalom, popularni Rambo poželeo je Radničkom i njegovom rukovodstvu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.