FOTO: Lampaš u istoriji, Zvezda ima ogroman SEMAFOR

Izvor: Mondo, 19.Jul.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: "Lampaš" u istoriji, Zvezda ima ogroman SEMAFOR

"Jedan je od najvećih u Evropi", navode na sajtu Crvene zvezde.

Važna promena na stadionu "Rajko Mitić"!

Dve nedelje tekli su radovi na postavljanju novog semafora i Crvena zvezda je dobila novi, moderan, umesto dosadašnjeg "lampaša".

Kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, novi semafor ima površinu od čak 90 kvadratnih metara i jedan je od najvećih u Evropi. Precizne dimenzije su 15,36 metara širine i 5,76 metara dužine, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će stadionu doneti moderniji izgled.

Lokacija je ista kao i do sada - vrh južne tribine, iako su postojale ideje da se premesti na neku drugu lokaciju, zadržano je dosadašnje mesto.

Ostalo je još da se povežu električne instalacije i "premijera" novog semafora uslediće u prvom kolu Superlige već ove subote kada na "Marakanu" dolazi Javor. Utakmica se igra od 20 časova, a informacije o ulaznicama pronađite OVDE.

Ovako izgleda novi semafor!



Foto: MONDO/Jovan Terzić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.