FOTO GALERIJA

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jun.2023, 12:31

FOTO GALERIJA

Sve smo bliži očekivanom finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Crvena zvezda se tamo već plasirala posle ubedljivih pobeda nad podgoričkom Budućnosti, a Partizanu je preostao još jedan korak, s obzirom da je večeras u “Štark Areni“ savladao Cedevita Olimpiju sa 85:70.
Revanš je u utorak u Ljubljani, pa ćemo možda već tada saznati ime drugog finaliste, u suprotnom bi se igrala majstorica 6. juna u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Prema zvaničnim podacima, večerašnjoj utakmici je prisustvovalo 15.527 gledalaca, a među njima bilo je i dosta poznatih lica koja takođe često viđamo na Partizanovim utakmicama. Crno-bele su, pored ostalih, večeras ponovo bodrili glumac Bogdan Diklić, vaterpolista Duško Pijetlović, košarkaši Bogdan Bogdanović i Saša Pavlović, fudbalski trener Savo Milošević i mnogi drugi.
Atmosfera je bila sjajna, a tome je na svoj način doprinela i plesna grupa “A Team“ u organizaciji AdmiralBet-a, koja je zabavljala publiku u pauzama utakmice.
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
D. Sandić
Miroslav Todorovic/Starsport


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Garant za pobedu nije poslužio Alilovića

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jun.2023

Crno-beli su u „Štark“ areni slavili 85:70 i došli do 1-0 u polufinalu ABA lige.. Miro Alilović je na konferenciji za medije naveo da je pristup ekipe bio pogrešan od prvog sekunda.. „Počeli smo utakmicu na pogrešan način, odbranu smo igrali slabo, loše smo trčali, imali previše izgubljenih...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.