Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FLEŠ IZ IVANJICE: Đurovski vratio ‘legiju stranaca’ u tim, jedno iznenađenje na klupi Zvezde (SASTAVI)

Crvena zvezda od 19 časova igra protiv Javora u okviru 36. kola Superlige Srbije, a ako bude trebalo crveno-beli mogu da napadnu sa četiri napadača, ipak na startu samo jedan.

Boško Đurovski sa pet stranaca napada Javor. U startnoj postavi su Frimpong, Donald, Le Talek, Kanga i Boaći. Fali samo ‘povređeni’ Ruiz. Jedna izmena napravljena je na krilu gde će umesto Srnića koji je počeo protiv Mladosti, igrati strelac gola na tom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Milić. Iznenađenje se nalazi na klupi gde je pored ‘otpisanog’ Sikimića šansu dobio i ‘povređeni’ Pavkov. Ipak, obistinilo se ono što je makedonski stručnjak najavio, a to je da će u Ivanjicu povesti čak četiri klasična napadača, jer je pored Boaćija tu i Vujaklija.
Sa druge strane Javor igra u standardnom timu i nema sumnje da će kao i uvek biti tvrd orah za Beograđane. Evo sastava dva tima:
JAVOR: Đogatović – Karišik, Kolaković, Milanović, Terzić – Mitpšević, Derek, Sević, Tripković, Eliomar – Amanović.
CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Luković, Frimpong, Anđelković – Donald, Le Talek, Kanga, Plavšić, Milić – Boaći.
The post FLEŠ IZ IVANJICE: Đurovski vratio ‘legiju stranaca’ u tim, jedno iznenađenje na klupi Zvezde (SASTAVI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SL: Zvezda ubedljiva, titula zavisi od Mladosti

Izvor: B92, 17.Maj.2017

Crvena zvezda savladala je Javor u Ivanjici u meču 36. kola plej-of faze Superlige Srbije – 3:0 (0:1)...Crveno-beli su tako zadržali teoretsku šansu da odbrane titulu, pošto im pred poslednje kolo večiti rival Partizan beži tri boda...Crno-beli su, s druge strane, bili ubedljivi na gostovanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.