FKCZ: Kvartet za ostatak ekipe

Izvor: B92, 26.Feb.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FKCZ: Kvartet za ostatak ekipe

Četvorica najiskusnijih fudbalera Crvene zvezde pristali su na smanjenje uplate da bi ostali igrači, kojima je novac potrebniji, dobili platu koja im sleduje.

'Crveno-beli' već mesecima nisu dobili platu, ali je najavljeno da će dobiti deo zaostalih primanja do kraja ove nedelje.

Garancije da će teška situacija početi da se rešava ove nedelje, irgačima je preneo potpredsednik Slaviša Kokeza, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pohvalio ekipu za dobar rad i profesionalan odnos prema obavezama tokom priprema.

Saopšteno im je kolika sredstva će biti obezbeđena i prvobitna ideja je bila da se novac raspodeli spram visine ugovora. Međutim, oni su predložili da usklade predstojeća primanja prema tome kome je u ovom trenutku potrebnije više novca. Tu bih posebno istakao doprinos najstarijih, kapitena Milijaša, zatim Bajkovića, Petkovića i Mikića, koji su i najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi. Oni su pristali i na to da se njima smanji uplata kako bi više dobili oni koji su u težoj poziciji. Svaka im čast na tome“, istakao je Kokeza.

Potpredsednik kluba je na sednici Upravnog odbora izneo i stav da se što je pre moguće počne sa isplatom zaostalih zarada zaposlenima u klubu, kojima se sada duguje već osam plata. Posle 336 dana bez prekida, klupski račun više nije u blokadi i omogućen je priliv sredstava od sponzora i ostvarenih transfera, pa se očekuje da uskoro i rešavanje problema radne zajednice dođe na red.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.