FK Sloboda: “Kasalica je imao pravo nastupa“

Izvor: Dzungla.org, 31.Okt.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Sloboda: “Kasalica je imao pravo nastupa“

Iz užičkog superligaša tvrde da su pre meča sa Crvenom zvezdom imali konsultacije sa generalnim sekretarom Zajednice superlige Žućom Jankovićem oko prava nastupa njihovog napadača Kasalice.

Posle meča u Užicu između Sloboda Point i Crvene zvezde procurela je vest da bi ovaj meč mogao da dobije ekipog za zelenim stolom.
Naime, napadač Užičana, Filip Kasalica je dobio crveni karton u meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << 9. kola između Borca i Slobode, a već je u narednom igrao. Kaznu je odradio u sredu u meču Kupa Srbije protiv Smedereva, smatraju Užičani.
Prema pravilniku FSS, crveni karton dobijen na prvenstvenim mečevima, izdržava se samo na prvenstvenoj utakmici.
Generalni sekretar Slobode Piont Predrag Vitić demantuje ove glasine na zvaničnom sajtu.
'U skladu s disciplinskim pravilnikom FSS Filip Kasalica je imao pravo nastupa u ovom meču. Igrajući protiv Borca u prethodnom kolu, isključen je zbog dva žuta kartona i suspenziju je odradio u kup utakmici protiv Smedereva.
Konsultacije oko prava nastupa su obavljene sa generalnim sekretarom Zajednice superlige Žućom Jankovićem i nadležnima za tumačenje propisa u FSS, koji su potvrdili da Kasalica može nastupiti u utakmici sa Crvenom zvezdom', izjavio je generalni sekretar Slobode Point.
( Izvor: Sportske, fkslobodapointsevojno )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.