Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2023, 12:59

FK Crvena zvezda organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi - "Crveno-bela krv"

Fudbalski klub Crvena zvezda najavio je danas da će 12. i 13. maja u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" organizovati akciju dobrovoljnog davanja krvi - "Crveno-bela krv". U saopštenju Crvene zvezde se navodi da će ova akcija biti organizovana i širom Srbije i Republike Srpske.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA POKRENULA AKCIJU „CRVENO-BELA KRV“: Navijači će moći da daju krv i u Republici Srpskoj!

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2023

Ovo je 27. put da se organizuje akcija. FK Crvena zvezda će po 27. put održati akciju dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa „Institutom za transfuziju krvi“. Akcija „Crveno-bela krv“ će se održati 27. put tokom 12. maja od 10 do 18 časova i 13. maja od 10 do 16 sati u Medija centru stadiona...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.