FK Crvena zvezda: Sutra u prodaji poslednji kontingent od 1.000 karata za sever

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 17:46

FK Crvena zvezda: Sutra u prodaji poslednji kontingent od 1.000 karata za sever

Večiti derbi na programu u subotu od 17 časova.

 Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će sutra u prodaju pustiti poslednji kontingent od 1.000 ulaznica za severnu tribinu za predstojeći meč sa Partizanom. U saopštenju se navodi da će ulaznice za severnu tribinu za 172. "večiti derbi" moći da se kupe sutra od 10 do 18 časova isključivo na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veliko interesovanje vlada za predstojeću utakmicu 24. kola Superlige Srbije, te napominjemo da će u četvrtak u prodaju biti pušten poslednji kontingent ulaznica za severnu tribinu i da naknadne prodaje neće biti. Cena karte za severnu tribinu iznosi 600 dinara - navodi se u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić" utakmicu 24. kola SLS. Partizan je prvi na tabeli SLS sa 59 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 58.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽNE INFORMACIJE ZA DELIJE: Crvena zvezda se oglasila pred 172. večiti derbi!

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2024

Očekuje se preko 40.000 navijača Crvena zvezda obaveštava svoje verne navijače da će poslednji kontingent od 1000 ulaznica za 172. večiti derbi biti pušten u prodaju u četvrtak od 10 do 17 časova. Ova važna utakmica između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za 9. mart s početkom u 17 časova...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.