FK Crvena zvezda: Jovanović ciljano pomogao Partizanu, sklonite ga!

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 20:02

FK Crvena zvezda: Jovanović ciljano pomogao Partizanu, sklonite ga!

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem nakon utakmica "večitih", nezadovoljan suđenjem u Superligi.

Crveno-beli su se osvrnuli na dešavanja u Surdulici gde je Partizan uspeo da savlada Radnik (1:2).

Za Zvezdu je sporan detalj iz 59. minuta meča kada je posle kontakta Svetozara Markovića sa Zajmovićem u šesnaestercu gostiju, glavni sudija meča je pokazao na belu tačku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Nedugo zatim VAR soba, u kojoj sedi Srđan Jovanović, pozvala je Miloša Milanovića i on je posle gledanja snimka odlučio da poništi penal.

To je bio povod za novo saopštenje usmereno najpre ka Jovanoviću.

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku", navode iz Ljutice Bogdana u saopštenju i zaključuju:

"Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crvena zvezda: Sudija Jovanović pomaže Partizanu, skloniti ga iz srpskog fudbala

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2024

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije da sudiju Srđana Jovanovića skloni iz srpskog fudbala, pošto je danas, kako navode, pomogao Partizanu da pobedi Radnik u Surdulici.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.