FALKO ZABLISTAO NA PREDSTAVLJANJU: Nije moje da sudim, niti se time bavim Dotakao se teške teme i DAO OBEĆANJE DELIJAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 14:39

FALKO ZABLISTAO NA PREDSTAVLJANJU: "Nije moje da sudim, niti se time bavim" Dotakao se teške teme i DAO OBEĆANJE DELIJAMA

Uzeo je dres sa brojem 11.

Novo pojačanje beogradske Crvene zvezde ove zime je Italijan Filipo Falko, doskorašnji fudbaler drugoligaša Lećea. Falkao je prethodnih dana stigao u Tursku, gde se nalazila ekipa crveno-belih, a danas je predstavljen u Beogradu.

Prvi je uzeo reč Mitar Mrkela, sportski direktor kluba.

- Može da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra na tri pozicije, iza špica igra sa velikim uspehom. Izuzetno jak u igri 1 na 1. Falko je imao sjajnu prethodnu sezonu u Italiji, nadamo se da će je ponoviti - rekao je Mrkela.

Onda je i sam Falko otkrio svoje impresije Crvenom zvezdom.

- Odlično sam dočekan. Znao sam istoriju kluba, a kada sam došao kod ekipe u Tursku, bio sam oduševljen - započeo je predstavljanje fudbaler.

Falko je upitan šta se dogodilo sa Lećeom, pa se ogorčeno oprostio s njima i da li mu je to motiv više.

- Tačno je, razočaran sam pošto sam u Lećeu porastao. Neću više da mislim o tome, već da postižem dobre rezultate u Crvenoj zvezdi.

Dotakao se i svog zemljaka i novog klupskog kolege Dijega Falćinelija, kao i broja 11 koji će nositi na leđima.

- Dijega cenim, znam ga od ranije. Siguran sam da ćemo se odlično slagati. Uzeo sam 11, jer je datum mog rođenja, a 10 nosi Aleksandar Katai - kaže Falko, koji je potom upitan o Srbima u italijanskoj ligi:

- Od malena sam gledao srpski fudbal. Najviše se divim Dejanu Stankoviću jer je u Interu osvojio sve, a taj pobednički mentalitet je i ovde preneo - istakao je novi igrač Zvezde, koji se prisetio i zajedničkog igranja sa Frankom Janikom Kesijem, vedetom Zvezdinog narednog evropskog protivnika Milana. Njih dvojica su imali staž u Ćezeni u istom trenutku.

Falko takođe ističe da mu je nadimak Mesi podstrek, kao i činjenica da je najavljen kao veliko pojačanje u Zvezdi.

- Gde god sam igrao, davao sam maksimum. Fudbal je za mene uvek bio zabava, nadam se da ću i ovde zabaviti publiku.

Ističe da je sve vreme trenirao u prethodnim nedeljama iako nije igrao mesec dana. Postoje priče novinara iz Lećea da Falko ima težak karakter, imao je šta da odgovori na tu tvrdnju.

- Nije moje da sudim, niti se time bavim. Ja sam ozbiljan čovek, volim mir, ko je to rekao očigledno je da se sa njim nisam dobro rastao - jasan je Falko.

Mitar Mrkela je potvrdio da je ugovor sa Falkom na 2.5 godine.

Večeras u 20.45 Inter i Juventus igraju prvi polufinalni meč Kupa Italije. I jednima i drugima je Serija A prioritet, i pitanje je s kakvim će sastavima izaći na teren. Kvota na keca i na dvojku je ista – 2,70, iks je 3,15, a 0-2 gola 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

Ono što je još vredno pomena kada je u pitanju ovaj italijanski fudbaler jeste da mu dolazak u Zvezdu i oblačenje crveno-belog dresa izuzetno znači, prvenstveno zbog činjenice da će po prvi put u svojoj karijeri zaigrati u nekom UEFA takmičenju. Do sada je najviše mečeva odigarao za Leće a nastupao je i za poznatije italijanske klubove kao što su Bolonja, Peruđa i Peskara.

Podsetimo, Zvezda se u utakmicama nokaut faze Lige Evrope 18. i 25. februara sastaje sa italijanskim velikanom Milanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Falko predstavljen u Zvezdi: Komplimenti dodatni podstrek

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2021

Novi fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko rekao je danas da je spreman da pruži maksimum u crveno-belom dresu i dodao da su mu komplimenti koji su pratili njegov dolazak samo dodatni podstrek da pokaže koliko zna i može..."Svi komplimenti koje sam dobio su motivacija više. U svakom timu gde sam igrao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.