Evo kada se Jovičić vraća na teren - Hoće li i tada Zvezda igrati u Evropi?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada se Jovičić vraća na teren - Hoće li i tada Zvezda igrati u Evropi?

Zvezdin ''motor'' na sredini terena veoma je nedostajao crveno-belima juče u Krasnodaru. Koliko će još morati da čekaju na njegov povrtak?

Preneli smo juče, Branko Jovičić je operisan u Kataru, posle povrede metatarzalne kosti u nedavnoj utakmici protiv Čukaričkog na ''Rajku Mitiću''.

Kako danas prenose ''Novosti'', operaciju je uspešno obavio profesor dr Nebojša Popović, a ono što navijače Crvene zvezde najviše zanima to je kada će se Jovičić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpuno oporaviti i vratiti na teren.

Prema sadašnjim, najnovijim procenama, Jovičića očekuje pauza od osam do deset nedelja, posle čega će polako da se vraća trenažnom procesu.

Dakle, trener Milojević bi na njega mogao da računa od januara, na početku priprema za drugi deo superligaške sezone, a možda i za nastavak evropskih borbi, ko zna...

Partizan su, na primer, pre dve godine minuti delili od te faze takmičenja, ali da sačekamo epilog revanša sa Krasnodarom u četvrtak u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.